https://www.facebook.com/OmadaDIEXODOS

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

      Με χαρά , ενθουσιασμό και ανυπομονησία να σας ανταμώσουμε από κοντά ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό οι συναντήσεις της ομάδας μας!     

     Μοιραστήκαμε ιδέες και σκέψεις, οραματιστήκαμε, μετρήσαμε δυνάμεις και πετάξαμε ψηλά τον δικό μας χαρταετό ζωγραφισμένο με τους δικούς μας στόχους! 

    Συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής και άλλους φορείς, εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους, ομιλίες, εργαστήρια για όλη την οικογένεια, προβολές ταινιών , δημοσίευση άρθρων είναι κάποιοι από τους στόχους μας και σας καλούμε να συνταξιδέψουμε και τη φετινή χρονιά. Επιπλέον φέτος αποφασίσαμε να ομορφύνουμε και τον χώρο έξω από το στέκι μας. Διότι δεν αρκεί να είμαστε όμορφοι μόνο μέσα μας ...έχουμε ευθύνη να φροντίζουμε και τους γύρω μας. 

  Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Αιγιαλείας, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες , που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας για τον καλλωπισμό μιας όμορφης γωνιάς της πόλης μας!











ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ!

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, «Καλλ...