https://www.facebook.com/OmadaDIEXODOS

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ!


Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, «Καλλίπολις» συνεχίζει τις δράσεις – εργαστήρια που αφορούν στους εφήβους. H εφηβεία είναι μια περίοδος της ζωής μας με πολλές αλλαγές και καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για να καταφέρουμε να τη ζήσουμε ως μια αξέχαστα όμορφη φάση της Ζωής μας!

Στο 4ο βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Συμπλέοντας με το Άγχος» θα επιχειρήσουμε μέσα από ένα δημιουργικό τρόπο να εξοικειωθούμε με την έννοια του άγχους, να αναγνωρίσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια και να ανακαλύψουμε θετικούς τρόπους αντιμετώπισής του, προσπαθώντας να αντιληφθούμε το άγχος ως ερέθισμα για κινητοποίηση.

Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρες 11:00 – 13:00 στο Στέκι της ΔΙΕΞΟΔΟΥ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα στο Αίγιο (είσοδος από Κλεομένους Οικονόμου). Η συμμετοχή σε αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/.../1_eePO.../viewform... έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν τηλεφωνικά για πληροφορίες καθημερινά 17:00 – 20:00 στα τηλέφωνα 6940394287 και 6984722414.

Εκ της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ!

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, «Καλλ...