https://www.facebook.com/OmadaDIEXODOS

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

 



Το Πάρκο των Χριστουγέννων-Αίγιο  και η Εθελοντική Ομάδα  Πρόληψης ‘’ΔΙΕΞΟΔΟΣ’’ Αιγίου προσκαλούμε  τους μικρούς μας φίλους σε βιωματικό εργαστήρι με τίτλο ΄΄Περπατώ, περπατώ μες στο δάσος΄΄   που  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 11:00 – 13:00 σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου ΄΄Αλέκος Μέγαρης΄΄ .

Το εργαστήρι απευθύνεται σε  παιδιά Δ΄, Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου και μέσα από ένα παραμύθι, τα παιδιά ….θα ταξιδέψουν  στο δάσος και θα ανακαλύψουν τα μυστικά του ! Θα παίξουν!  Θα ενεργοποιήσουν όλες τις αισθήσεις τους !  Θα ζωντανέψουν τη φαντασία τους! Θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους !

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο εργαστήρι είναι περιορισμένος και για να δηλώσετε  συμμετοχή  μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email της ‘’ΔΙΕΞΟΔΟΥ’’ diexodosaigiou@yahoo.com  έως και την Τρίτη 21/12/21 (σημειώνοντας ονοματεπώνυμο γονέα, όνομα και ηλικία παιδιού και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή  επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2691026150 την Παρασκευή 17/12, το Σάββατο 18/12 , τη Δευτέρα 20/12 και την Τρίτη 21/12 και ώρες 11:00 – 13:00. Την Πέμπτη 23/12 θα επικοινωνήσουμε  τηλεφωνικά μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε  τη δήλωση συμμετοχής.

Την ημέρα του εργαστηρίου  είναι υποχρεωτική για τα παιδιά η προσκόμιση δήλωσης αρνητικού self-test   ενώ  η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σας περιμένουμε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ!

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, «Καλλ...