https://www.facebook.com/OmadaDIEXODOS

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί φίλοι της εθελοντικής μας ομάδας νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας την πεποίθηση μας ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος - παρόλες τις αντιξοότητες- να είμαστε δίπλα σας και να συνεχίσουμε την εθελοντική μας προσπάθεια στον αγώνα της πρόληψης των εξαρτήσεων και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Η ομάδα μας είχε ξεκινήσει τις συναντήσεις της και ήδη είχαμε σχεδιάσει δράσεις που όμως χρειάζεται να αναβάλλουμε ή να τροποποιήσουμε λαμβάνοντας υπόψη μας τις απαγορεύσεις αλλά και την ανάγκη  όλων μας για προσφορά και  επαφή με την κοινότητα.

Εμείς δεν απογοητευόμαστε...εξάλλου από την αρχή γνωρίζαμε ότι η φετινή χρονιά θα ήταν ιδιαίτερη και θα έπρεπε να σχεδιάζουμε βραχυπρόθεσμα αλλά και με ευελιξία.

Κάπως έτσι θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι μας από εδώ και στο εξής : ευέλικτα και αισιόδοξα ότι θα καταφέρουμε να μην χάσουμε την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ μας και ότι υπάρχουν τρόποι ώστε να μην αποξενωθούμε και να μην χάσουμε τη συνοχή μας ως κοινότητα!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ!

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, «Καλλ...